top of page
zoolandbolt

Kullancs és bolha elleni szerek

Frissítve: aug. 13.


Felelős gazdiként a Te feladatod megóvni kutyádat az alattomos élősködőktől, és vérszívóktól. Fegyvertárad a kutya bolhanyakörv, a kullancs nyakörv és a bolhaírtó.Ne feledd, a bolhák okozta vakarózás nem csak kellemetlen a kutya számára, de veszélyt jelent rá, és rád nézve is. A bolhák nagyon gyorsan elszaporodnak, és megtelepednek otthonodban, megannyi kellemetlenséget okozva. A kullancsok által terjesztett fertőző betegségek, mint a babézia halálos is lehet, ha nem kapcsolsz időben. Ne feledd, egész évben meg kell védened tőlük kutyádat, mert az enyhe teleknek köszönhetően ott lapulnak minden füves területen. Vedd fel a harcot az élősködők ellen, és tartsd távol kutyádtól a kullancsokat, bolhákat, atkákat és tetveket és szúnyogokat! A harci eszköztáradban szerepelhet bolhanyakörv, spot-on, kullancsriasztó, kullancskiszedő, bolha elleni spray.

Itt mindent megtalálsz, ami:

  • bolhák és kullancsok okozta fertőzés kezelésére és megelőzésére,

  • tetvek, ragadozó atkák elleni védekezésre és bolha okozta allergiás bőrgyulladás kezelésére és megelőzésére valók

  • Féreghajtókat a galand- orsóférgek ellen, kölyökkutyáknak is

  • szúnyogok elleni termékek, melyek megvédik kedvencedet a szívférgességtől

  • Bolha és kullancsriasztó készítményt a kölyökkutyák számára

Ha csak teheted, kerüld a kereskedelmi forgalomban kapható, vagy ismeretlen eredetű, gyanúsan olcsó termékek használatát! Még a legkiválóbb termékek sem feltétlenül tudják felvenni a versenyt a folyamatosan mutálódó, és újonnan felbukkanó kullancsfélékkel, és nem védenek 100%-os sikerrel, de mindig törekedj a legjobb, legmegbízhatóbb megoldásra!

Márkáink abszolút megbízhatóak: Advantix, Fypryst, Scalibor nyakörv, Kiltix, Frontline




Akár már a vérszívás előtt elpusztíthatod a kullancsokat és bolhákat, így megvédheted kutyádat az irritáló csípésektől is. Harcra fel, válogasd meg az eszköztárad!


Újdonság !

Frontpro Rágótabletta kutyáknak bolhák és kullancsok ellen !

A FRONTPRO® rágótabletta egy igazi újdonság, ami könnyű és élvezhető módja, hogy kutyád egészségesebb és boldogabb lehessen. Egyetlen ízletes tabletta 30 napig hat és még azelőtt elpusztítja a bolhákat, mielőtt petét raknának, ezáltal megelőzi a bolhafertőzés elterjedését otthonunkban és kutyánk számára biztosítja a bolhák és kullancsok elleni szükséges védelmet.





AdTab™ rágótabletta


Ízletes és könnyen beadható, egy hónapos védelem kutyájának bolhák és kullancsok ellen.

Az AdTab™ egy kicsi, hús ízű rágótabletta kutyák részére, ami gyorsan hat bolhák és kullancsok ellen. Biztonságos, hatékony és már két órán belül elkezd hatni. Az AdTab™ folyamatosan hat egy egész hónapon keresztül, és mivel a vizsgálataink1,2  során a kutyák 100%-a szerette (100%-ban megették), biztos lehet abban, hogy kedvence mindig megkapja a szükséges védelmet.

A készítmény alkalmazható 8 hetes vagy annál idősebb és 1,3 kg vagy annál nagyobb testtömegű kutyák kezelésére, biztonságosságát ellenőriztük, és a hatóanyagunk nem lépett kölcsönhatásba más, kutyáknál gyakran használt gyógyszerekkel sem a klinikai vizsgálatok során. 

Az AdTab™ gyors, kényelmesen alkalmazható és közvetlenül megvásárolható, vény nélkül.



A hozzánk érkezett visszajelzések alapján mindkét tablettát szívesen fogyasztották az állatok, köszönhetően a kellemes, jól megválasztott ízeknek.




34 megtekintés
bléancoLOGO.png
ZOOLAND LOGO  (2).png
bottom of page